Interview met virtueel assistent Linda over de workation in Moraira

“Ondanks dat je toch heel wat uurtjes maakt, kom ik hier helemaal tot rust. Ik heb lekker veel kunnen zien en heerlijk gegeten samen met collega’s.”

Wij stelden een paar korte vragen aan VA Linda over de workation in Moraira, Spanje. Voor Linda voelde het als een vakantie, terwijl ze weldegelijk heeft gewerkt. Wat een andere omgeving en setting wel niet met je gesteldheid kan doen. Reden genoeg om nog eens een Moneypenny workation te organiseren! 

Door Marianne Sturman
Op 20 april 2023
VA interviews
Afbeeldingen-website-2-2.jpg

Wat waren je verwachtingen van de workation? 

Ik had voor mijzelf een duidelijk doel voor ogen. Aan de ene kant lekker werken in het Spaanse zonnetje en contact maken met collega’s. Daarnaast houd ik ook van fotografie en heb ik mijn camera meegenomen op deze mooie reis. Valencia ontdekken was mijn enige doel voor in mijn vrije tijd. Dat is ook zeker gelukt. Naast Valencia heb ik ook nog Moraira zelf, Altea en Denia kunnen ontdekken. Omdat ik een eigen auto had gehuurd was ik lekker onafhankelijk. Toch ben ik achteraf maar twee keer zelf op pad geweest, omdat het veel te gezellig was met mijn medebewoners! 

Wat vind je het leukste? 

Oei, dat is een moeilijke vraag. Het contact met collega’s, het lekkere eten, het mooie weer en de prachtige omgeving. Ondertussen heb ik ook nog de nodige uurtjes gewerkt, maar met de vrijheid die je hier hebt, voelt dat helemaal niet als werk. 

Hoe was de balans tussen werken en vrije tijd? 

Vooraf had ik wel wat ruimte gemaakt in mijn agenda, doordat ik vooruitgewerkt heb op bepaalde opdrachten. Zo kon ik nog meer genieten van deze mooie omgeving. Al met al heb ik genoeg kunnen werken zonder dat het chillen en sightseeing in gevaar kwamen. Ik vond het heerlijk. In de ochtend vroeg op; rond half 8 achter mijn laptop te zitten om dan in de middag op tijd te stoppen en lekker te genieten. 

Zou je nog een keer gaan en een workation aan anderen aanraden? 

Ja, ik zou zeker nog een keer gaan én ik zou het iedereen aanraden. Ondanks dat je toch heel wat uurtjes maakt, kom ik hier helemaal tot rust. Ik heb lekker veel kunnen zien en samen met collega’s heerlijk gegeten. Wat wil je nog meer? 

Ben je ook op zoek naar een droombaan vanuit huis?

Neem alle informatie op deze site goed door. Ben je na het lezen daarvan nog steeds enthousiast? Dan ontvangen we graag je sollicitatie op een van onze VA-jobs.

Zoek jij ook een droombaan vanuit huis?

Neem alle informatie op deze site goed door. Ben je na het lezen daarvan nog steeds enthousiast? Dan ontvangen we graag je sollicitatie op een van onze VA-jobs.

Marianne Sturman interview bij Management Support 'Een goede virtual assistant is nog geen goede ondernemer’.
10 april 2024 Artikelen

Management Support: Interview met Marianne Sturman over de rol van Virtueel Assistenten

In een interview met Management Support deelt Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny, haar… Lees verder
VA Rosanne startte gelijk met een nieuwe opdracht
27 maart 2024 VA interviews

VA Rosanne startte gelijk met een nieuwe opdracht

“Na het afronden van mijn tijdelijke opdracht kon ik meteen aan de slag met een nieuwe opdracht.… Lees verder
VA Fleur over het online platform van Moneypenny.
15 februari 2024 VA interviews

VA Fleur over het online platform van Moneypenny

“Het contact met de andere VA’s via ons online platform is echt waardevol; we delen vragen… Lees verder

Zet jouw talent in voor Moneypenny!

Wil jij ook als Virtueel Assistent aan de slag? Kom aan boord en geef jouw work/life balance een boost!