Frequently Asked Questions

Heb jij vragen over werken voor Moneypenny? Lees dan eerst deze FAQs.
Veelgestelde vragen over werken voor Moneypenny
Veelgestelde vragen over werken voor Moneypenny

De meest gestelde vragen over werken voor Moneypenny

For most of our assignments, you need to be fluent in Dutch (both oral and written); therefore, a minimum of C2 level Dutch is required to apply for one of our VA jobs

Om in aanmerking te komen voor een job als Moneypenny-VA moet je over een permanent woonadres in Nederland beschikken*. Wel is het mogelijk om maximaal 6 maanden per jaar vanaf een ander land binnen de EU te werken, met uitzondering van België. De eisen die we stellen aan je werkplek en ICT faciliteiten zijn altijd van toepassing, waar je ook werkt.

* Aruba, Bonaire en Curaçao vallen onder Nederland; echter, deze thuiswerklocaties hebben niet onze voorkeur vanwege het tijdverschil met Nederland.

Werken voor Moneypenny kan niet op ZZP-basis. Wel is het mogelijk om ondernemerschap, buiten onze branche, te combineren met werken voor Moneypenny. Heb je bijvoorbeeld een eigen yogastudio of webshop? Werk je als coach? Dat is prima te combineren met werken als Moneypenny-VA. Je eigen VA-business én werken voor Moneypenny is helaas niet mogelijk, zie ook de volgende FAQ.

Je eigen zelfstandige VA-business aanvullen met opdrachten via Moneypenny is niet mogelijk. Opereer je als zelfstandig VA en geniet je van het werk en de vrijheid, maar vind je het binnenhalen van opdrachten en de administratieve rompslomp van het ondernemerschap minder leuk? Dan is werken als Moneypenny-VA wellicht een mooi alternatief voor je.

Nee, onze opdrachtgevers hebben hoge verwachtingen van onze dienstverlening. Als Moneypenny-VA ben je een ervaren professional in je vakgebied en ben je zelfstandig, zelfsturend en proactief. Uit onze ervaring is gebleken dat minstens 5 jaar werkervaring hiervoor noodzakelijk is.

Er zijn bij Moneypenny voldoende opdrachten om iedere VA op maandbasis hun ‘wensuren’ te geven. Echter, aangezien VA’s de keuze hebben om opdrachten wel of niet aan te nemen, geven wij geen werkgaranties af.

Het is van belang dat Moneypenny-VA’s van maandag tot en met vrijdag beschikbaar zijn om taken te kunnen oppakken en te schakelen met opdrachtgevers.

Je hoeft tijdens werkdagen niet continu van 9-5 continu online te zijn. Weinig werkzaamheden zijn spoedeisend. Bij Moneypenny heb je veel regie over je dagindeling.

We verwachten wel dat je minstens 2 x per dag (in de ochtend en middag) mailboxen van opdrachtgevers kan checken en dat je binnen 2 uur kan reageren op whatsapp/tekstberichten.

Hoe beter je bent in plannen, organiseren en het proactief managen van verwachtingen, hoe meer grip je hebt op je tijd!

Zet jouw talent in voor Moneypenny!

Wil jij ook als Virtueel Assistent aan de slag? Kom aan boord en geef jouw work/life balance een boost!